logo
logo
Top A

Ringarums Värdshus söker en kallskänka/kock

Ringarums Värdshus ligger utmed E22, mitt emellan Stockholm och Kalmar vilket innebär det perfekta stoppet för både buss- och bilresenärer. Förutom restaurang och café finns det också konferensrum och festvåning med möjlighet till större arrangemang och fester. Värdshuset har, tillsammans med bensinstation och bussbolag som är placerade i samma byggnad, funnits i över 40 år. Vi serverar fika, lunch och á la carte. Värdshusets öppettider är för närvarande, måndag-fredag kl. 7-20, lördag kl. 8-17 och söndag kl. 8-20.

Vi söker en kallskänka/kock med stor energi som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du kommer främst att arbeta med á la carte, göra mackor & smörgåstårtor, catering och event men även med kassahantering. I dina arbetsuppgifter ingår också att hjälpa till med att ta fram menyer, assistera med varubeställningar, lagerhantering och egenkontroll.

Vi ser gärna att du är kreativ, nytänkande och att du har ett stort intresse för matlagning och bakning. Du har social förmåga, lätt för att samarbeta, är positiv och brinner för bra service. Du är stresstålig men klarar av att arbeta lugnt och metodiskt.

Vi vill att du har relevant utbildning och/eller minst tre års erfarenhet av kallskänka/kockyrket.

Arbetstiden varierar mellan dag, kväll och helg. Tjänsten omfattar 100 % och vi erbjuder dig lön enligt överenskommelse med grund i kollektivavtal. Provanställning i 6 månader tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten besvaras av Maria Larsson på tele: 076-138 94 07

Ansökan, med CV och personligt brev, skickas via mail till maria@ringarumsvardshus.se

Sista ansökningsdag 30 juni 2019

Ringarums Värdshus
0121-305 88

Värdshuschef
Maria Larsson
076-138 94 07
maria@ringarumsvardshus.se

Kyrkängsvägen 1, 615 75 Ringarum